Τα S&M παιχνίδια της Karolina Kurkova!

6a00e54ecca8b988330168e9b4c6ce970cΤο γερμανικό GQ επέλεξε ένα από τα πιο αγαπημένα μας μοντέλα για να αναστατώσει το αναγνωστικό του κοινό. Η Καρολίνα Κούρκοβα, φωτογραφημένη από τον Ντούσαν Ρέλιν, κάνει ένα ξεσηκωτικό comeback διεκδικώντας εκ νέου το θρόνο της βασίλισσας στο σύγχρονο μόντελινγκ. Τα κιλά της εγκυμοσύνης και του θυροειδή είναι πια παρελθόν και η 28χρονη Τσέχα το γιορτάζει με τον πιο… χορταστικό τρόπο. Πριν προχωρήσετε στην Image Gallery με την φωτογράφιση, ορίστε μερικά πράγματα που ίσως δεν ξέρατε γι' αυτήν:

Γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου του 1984 στην τότε Τσεχοσλοβακία. Μπαμπάς Τσέχος, μαμά Σλοβάκα. Το 2007 το Forbes την κατέταξε 6η στην λίστα του με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα. Η ιστορία της είναι η συνήθης: Στο σχολείο τα παιδάκια την κοροΐδευαν επειδή ήταν ψηλή και άχαρη, ώσπου ένα πρακτορείο μοντέλων έπεσε πάνω σε κάτι φωτογραφίες της και τής έκανε συμβόλαιο στα 15 της. Έχει κάνει 20 εξώφυλλα για τις διάφορες διεθνείς εκδόσεις της βίβλου της μόδας, Vogue. Αυτόν τον καιρό δουλεύει για την γερμανική τηλεόραση στην δική τους εκδοχή του Germany's Next Top Model. Τον Οκτώβριο του 2009 γέννησε ένα αγόρι. Έχει παντρευτεί τον ηθοποιό Άρτσι Ντρούρι. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα με τον θυροειδή της που την ανάγκασε να πάρει κιλά και να περιορίσει τις εμφανίσεις της ως μοντέλο. Ο Μάριο Τεστίνο, πάντως, ο θρυλικός φωτογράφος μόδας, έχει πει γι' αυτήν όταν ήταν στα καλύτερά της: "Οι αναλογίες του προσώπου και του κορμιού της και ο βαθμός ενεργητικότητάς της, την καθιστούν ένα μοντέλο που θα μπορούσε να ταιριάξει με τα πάντα".

 

GQ GERMANY Karolina Kurkova in The Perfect Model by Dusan Reljin. Manuela Hainz, April 2012, www.imageamplified.com, Image Amplified (7)

GQ GERMANY Karolina Kurkova in The Perfect Model by Dusan Reljin. Manuela Hainz, April 2012, www.imageamplified.com, Image Amplified (1)

Πηγή: trelogaidouri